Eksil-nordjyde skal optræde foran hjemmepublikummet

Komiker Jonas Mogensen skal torsdag aften optræde ved Årets Nordjyde, og han er ikke bange for at fortælle jokes om sin hjemegn.

Jonas Mogensen er på hjemmebane, når han torsdag aften optræder ved showet Årets Nordjyde.

Komikeren bor godt nok i Aarhus, men han er opvokset i Birkelse vest for Aabybro, og derfor kommer han også til at bruge sit ophav, når han går på scenen i Arena Nord i Frederikshavn.

- Det bliver nok en historie om, hvor jeg kommer fra, og så kommer der nok lidt om, hvordan det står til på hjemmefronten, siger Jonas Mogensen.

Komikeren er blandt andet kendt fra serien 'Minkavlerne', som han er en af hovedmændene bag. I 2015 vandt han talentprisen ved Zulu Comedy Galla, og i efteråret 2023 turnerer han med sit første onemanshow 'Trummerum'.

Publikum kan ved Årets Nordjyde få en forsmag på, hvad der er i vente, og ifølge den nordjyske komiker er der ingen hellige køer, når han optræder foran et nordjysk publikum.

Er der noget, man ikke kan joke med i Nordjylland?

- Nej, det tror jeg ikke.

Hylder nabo

Årets Nordjyde hylder nordjyske ildsjæle. Jonas Mogensen har også selv erfaring med frivilligt arbejde.

- Jeg var fodboldtræner for ungdomshold hjemme i Birkelse, hvor jeg er vokset op, og det fik jeg ikke noget for - så vidt jeg husker - andet end tak. Men det var dejligt, hårdt frivilligt arbejde, siger Jonas Mogensen.

Hvem er din hverdagshelt?

- Ud over min kone? Så kan jeg godt lide min nabo. Han klipper altid hækken før mig og tager altid toppen med, så jeg skal kun klippe på min egen side. Det er god stil, siger komikeren.


Årets Nordjyde

051023 Årets Nordjyde siho 11270

gallery Her er de bedste billeder fra Årets Nordjyde

051023 ÅN WEB Joakim Mæhle

play Kørte syv timer for at tage fusen på Joakim Mæhle

Statuetter

play Fire mænd i skysovs: - Dejligt at blive anerkendt i Nordjylland

051023 GENERAL PRØVE - Årets Nordjyde siho 11246

play Afsløring! Her er vinderne af Årets Nordjyde 2023

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland