LIGE NU:

TV2 Nord kårer årets nordjyde ved stort gallashow

TV2 Nord inviterer hele Nordjylland med til at finde og hylde årets nordjyde 2016. Billetsalget til det store show starter fredag.

KØB BILLET - KØB BILLET - KØB BILLET

Nordjyder er et ydmygt folkefærd, men det betyder ikke, at vi ikke kan fejre de nordjyder der gør noget ekstraordinært.

Og det er netop den ekstraordinære indsats, der er i fokus når TV2 Nord den 30. marts kårer årets nordjyde 2016 i Musikkens Hus i Aalborg.

- Vi synes, det er vigtigt at hylde den ekstraordinære indsats. For vi er måske ikke så gode til at gøre det i hverdagen, siger chefredaktør på TV2 Nord Ingrid Buch.

quote Vi synes, det er vigtigt at hylde den ekstraordinære indsats. For vi er måske ikke så gode til at gøre det i hverdagen

Ingrid Buch, chefredaktør TV2 Nord

Det store show i Aalborg bliver en fest og en hyldest af nordjyder, der gør noget for andre, og så bliver det kulminationen på en lang proces med at finde netop disse. Den går igang 2. januar når vi på tv2nord.dk/åretsnordjyde lukker op for muligheden for at indstille kandidater til prisen.

Et dommerpanel bestående af sognepræst og tidligere folketingsmedlem Pernille Vigsø Bagge, tidligere landsholdsspiller i håndbold Rikke Nielsen og den nordjyske showbizzveteran Ivan Pedersen reducerer alle instillinger til otte nominerede, der hver især vil blive portrætteret i Nordjylland LIVE og på tv2nord.dk.

På aftenen for det store show reducerer dommerpanelet yderligere de otte nominerede til tre finalister, og det er i sidste ende nordjyderne selv, der via SMS bestemmer hvem der skal løbe med titlen, æren, den unikke statuette og 50.000 kroner.

- Vi håber, at rigtig mange nordjyder vil være med til at hylde Årets Nordjyde, og at vi får rigtig mange indstillinger fra hele regionen. Der er nemlig mange rundt omkring i Nordjylland, der gør en stor indsats for at hjælpe andre, og de skal have et skulderklap, siger Ingrid Buch.

Billetterne til det store show blev sat til salg 2. december klokken 10.00 på musikkenshus.dk og gæsterne vil kunne opleve både landskendte kunstnere og upcoming artister.

Hovednavnet er "Danmarks kedeligste orkester" TV-2, der med Steffen Brandt i front, er garanter for god stemning og musik. Den musikalske kvalitet kan bandet The Powls formentlig ikke matche, men de er bestemt ikke et kedeligt orkester - de er én stor fest!

Det musikalske medlem af dommertrioen Ivan Pedersen har også lovet at stille sig på scenen, og så er den nordjyske singersongwriter R. Noor showets ukendte, men bestemt talentfulde element.

De to komikere René Riis og Joachim Jepsen udgør tilsammen Nyt Fra Jylland og er i foråret tour-aktuelle med showet HOLD HOLD HOLD. Her kan man møde Flemming Betjent, Kørerlærer Knudsen og mange af de kære jyske karakterer, der er kendt fra Youtube.

Alle festlighederne ledes af TV2 Nords egen Morten Pedholt og sendes naturligvis direkte på Salto og på tv2nord.dk.

- Showet i Musikkens Hus skulle gerne være kulminationen på det fokus, vi har haft på nordjyder, der gør noget godt for andre. Og så bliver det jo spændende lige til det sidste, da det er nordjyderne selv, der via SMS-afstemning finder den endelige vinder. 

TV2 Nord og Musikkens Hus inviterer dig med til en vaskeægte prisfest. For første gang nogensinde uddeler vi nemlig prisen som