1-1 mod Esbjerg: AaB smed igen føring

AaB var ligesom i sidste weekend foran ved pausen, men mestrene fra Aalborg måtte igen forlade Nordjyske Arena uden tre point.

AaB skulle lørdag forsøge at rejse sig, efter det i sidste weekend blev til et 1-2-nederlag hjemme mod FC Nordsjælland.

Og det startede da også godt for Kent Nielsens tropper. Allerede efter to minutter bragte AaB sig foran på Nordjyske Arena.

Målet kom efter en dødbold, hvor Nicklas Helenius snittede bolden hen til Kenneth Emil Petersen, der kunne heade kuglen i kassen til en 1-0-scoring.

AaB var kort tid efter føringsmålet tæt på at bringe sig yderligere foran. Unge Frederik Børsting fandt Anders K. Jacobsen i et dygbeløb, men angriberen udnyttede ikke den store mulighed.

Som halvlegen skred frem, kom udeholdet Esbjerg bedre med i kampen, men det var stadig AaB, som var farligst. Der blev dog ikke scoret mere i løbet af de første 45 minutter.

Det gjorde der dog i anden halvleg, og præcis ligesom i sidste kamp mod FC Nordsjælland smed AaB en pauseføring på hjemmebanen væk.

Nicolai Larsen, der ellers normalt er en sikker sidste skanse, kom midt i halvlegen skidt ud til en hjørnespark, og på nedfaldsbolden sparkede Esbjerg-angriberen Martin Pusic udligningen i mål.

1-1 blev også kampens slutresultat, og det betyder, at AaB efter fem Superliga-kampe har hentet seks point og er placeret midt i tabellen.

AaB skal allerede i aktion på onsdag igen, hvor første stik skal tages mod APOEL i kampen mod Champions League-kvalifikationen.