105 passagerer forsinket: Norwegian aflyser igen-igen

Tekniske problemer har aflyst Norwegians indenrigsflyvning mellem Aalborg og København klokken 8.40 onsdag morgen.

Norwegian har aflyst sin afgang fra Aalborg til København onsdag morgen klokken 8.40. Det betyder, at 105 passagerer enten har været heldige at blevet ombooket til en tidligere afgang eller nu må tilbringe dagen med at vente i Aalborg Lufthavn.

Det fremgår af Aalborg Lufthavns hjemmeside og meldingerne fra Norwegian.

Ventetiden kan dog godt blive lang for de strandede passagerer - næste ledige afgang fra Aalborg til København er klokken 14.40, men flere af passagererne kan først få plads på afgangen klokken 18.50, fortæller man fra Aalborg Lufthavn. 

Afgangen klokken 14.40 er imidlertid blev forsinket med godt tre timer, så det efter planen først letter fra Aalborg klokken 17.50.

Sommeren igennem har Norwegian måttet aflyse flere afgange mellem Aalborg og København, simpelthen fordi flyselskabet har manglet piloter til at flyve flyene. Det resulterede eksempelvis i, at 70 passagerer i starten af juli måtte have en hotelovernatning ved lufthavnen på grund af dårligt vejr og pilotmangel.

Dengang var det flyselskabets syvende aflysning denne sommer, og det fik direktør for Aalborg Lufthavn, Søren Svendsen, til at sige: 

- Jeg synes ikke, der grund til bekymring, men det skal stoppe. Det stiller jo Norwegian dårligere på indenrigsruten, hvis de aflyser i tide og utide.

Ifølge meldingerne skyldes onsdag morgens aflysning dog ikke pilotmangel, men tekniske problemer.


Seneste nyt

fra Nordjylland