11 mister jobbet på Color Print i Vadum

Et presset marked tvinger trykkerivirksomheden Color Print til at nedlægge en produktionslinie. Det betyder farvel til 11 medarbejdere.

Et faldende marked betyder, at en af Skandinaviens største trykkerivirksomheder må opsige 11 medarbejdere på trykkeriet Color Print i Vadum. 

- Det er en kendt sag, at trykkerimarkedet bestemt ikke er voksende, og det betyder desværre, at vi må lukke en produktionslinie i Vadum, siger Hans Damgaard, der er administrerende direktør for Stibo Printing Solutions, som ejer Color Print. 

- Det er kedeligt at skulle sige farvel til medarbejdere, men vi mener, at vi nu står komfortabelt i forhold til vores ordrer. Men i den her branche giver man ingen garantier, og det kan desværre af og til være nødvendigt at tilpasse medarbejderstaben, uddyber han. 

Med de 11 afskedigelser vil der fremover være omkring 90 mand på Color Print i Vadum fordelt på tre produktionslinier. Stibo Printing Solutions beskæftiger alt i alt omkring 450 mand i Vadum, på Mors, i Horsens og virksomhedens afdeling i Sverige. 

 
 
Foto: colorprint.dk

 


Seneste nyt

fra Nordjylland