Nuttet blind passager: 11-uger gammel killing tog færgen til Frederikshavn

Killingen, som har fået navnet Hr. Nilsson, sneg sig ombord på Stena Lines færge fra Göteborg til Frederikshavn. Nu leder den efter et nyt kærligt hjem.

En eventyrlysten kattekilling drog forleden på langfart alene. 

Blot 11 uge gammel sneg killingen sig ombord på Stena Line-færgen i Göteborg for at sejle hele vejen til Frederikshavn - helt uden billet.

Killingen havde fundet et smuthul direkte forbi den lange kø af ventende passagerer. Han strøg op ad rampen ved bildækket og kunne som den formentlig første indtage en af de bløde stole på dækket.

Først ved ankomsten opdagede personalet ombord katten.

- Katte er jo meget små og hurtige, så de kan nemt snige sig ind forskellige steder. Vi kan heller ikke udelukke, at nogle har efterladt den på færgen. For os er det ikke så vigtigt, hvor den kommer fra, men mere at vi nu tager hånd om den, præcis som vi gør med alle andre passagerer, siger pressechef hos Stena Line Carl Mårtensson til den svenske tv-station TV4.

Facebook-opslag delt tusinder af gange

Hurtigt forelskede de ansatte sig i den bløde, blinde passager. Han blev døbt Hr. Nilsson - efter Pippi Langstrømpes trofaste kæleabe fra den kendte svenske roman.

For at finde frem til Hr. Nilssons rette ejermand, blev de af Stena Lines medarbejdere efterlyst på rederiets Facebook-side.

Og herfra gik det stærkt. Siden opslaget kom på 24. september, er det allerede blevet vist, delt og kommenteret tusindvis af gange i både Danmark og Sverige.

Stena Line har i dagevis efterlyst killingens rette ejermand.
Stena Line har i dagevis efterlyst killingens rette ejermand.
Foto: Stena Line

Ingen har meldt Hr. Nilsson savnet, og derfor har man hos Stena Line nu besluttet at bortadoptere ham, så han kan få sig et nyt, kærligt hjem.

Mange har ytret ønske om at adoptere den eventyrlystne Hr. Nilsson, men inden da skal han igennem nogle dages karantæne på et internat i Nordjyllands Dyreinternat. Her skal han neutraliseres, chippes, øremærkes, vaccineres og have en orme– og loppekur.

Men på trods af hans travle program, stortrives han allerede. 

- Han har allerede fået venner på katteinternatet, leger og har det godt, oplyser pressechef Carl Mårtensson fra Stena Line.

Kat rejste alene til Polen

Det er ikke første gang, en kat sniger sig ind på en Stena Line-færge. Sidst var det en kat, der forsøgte at få sig et gratis lift til Polen.

- Heldigvis endte dén historie godt. En af vores medarbejdere på færgen adopterede katten, siger Carl Mårtensson.

Er du blevet så forelsket i Hr. Nilsson, at du ønsker at give ham et trygt hjem, så kan du se herunder, hvor du kan henvende dig.

Vil du adoptere Hr. Nilsson?

  • Hvis du er interesseret i at give Hr. Nilsson et nyt hjem, kan du ringe til Nordjyllands Dyreinternat på tlf. 88 77 03 07.
  • Han koster 995 kroner. Pengene går til at betale for de behandlinger, han har modtaget på internatet.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland