12 anholdt for sommerhusindbrud

Siden starten af 2011 har Nordjyllandspoliti fået cirka 130 anmeldelser om indbrud i sommerhuse blot i Jammerbugt Kommune. I dag satte politiet massivt ind med 14 razziaer og 12 blev anholdt for indbrud eller hæleri.

Sommerhusindbrud har accelereret voldsomt i årets første måneder i Nordjylland. Omkring 130 indbrud i Jammerbugt Kommune og omkring 30 i Hjørring Kommune fik i dag politiet til at ransage 14 adresser i Aalborg, Hobro og det vestlige Vendsyssel.

Aktionen er kulminationen på en længere tids efterforskning og det resulterede i 12 anholdelser af folk, der alle mistænkes for at stå bag de mange indbrud. Det oplyser Visepolitikommissær Peter Skovbak fra Hjørrings Politi til TV2/Nord.

To af de anholdte - begge mænd på henholdsvis 23 og 29 år - skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Hjørring i morgen. Det er for lukkede døre, så oplysningerne omkring forhøret er ikke nærmere defineret.

Politiet fandt flere varme genstande på adresserne: omkring 20 fladskærme, en grill, flere spilconsoller som Playstation og nintendos, en plæneklipper, støvsugere, adskilligt værktøj, møbler og lamper.


Seneste nyt

fra Nordjylland