120 nordjyske arbejdspladser i fare

Medarbejdere på LN Eurocom i Aalborg er sendt hjem. Foto: Josefine Brader

Der har været heftig aktivitet omkring LN Eurocom på virk.dk de sidste dage.

1 af 2

Callcenteret LN Eurocom, der har 120 medarbejdere i Aalborg, har sendt medarbejdere hjem. Ikke alle er fyret, men nogle er flyttet over i nyt selskab, siger ansat.

Call-center giganten LN Eurocom, der har 700 medarbejdere i Danmark - heraf 120 medarbejdere i Aalborg - flytter medarbejdere over i nyt selskab og sender nogle hjem. 

Det bekræfter HK Nordjylland, der har fået en henvendelse fra et medlem, der arbejder i LN Eurocom. Den ansatte siger, at de har fået at vide, at medarbejderne ikke skal møde på job i dag. Nogle risikerer at blive opsagt, og  der vil ikke blive udbetalt løn fra i dag på grund af en konkurs, forlyder det. 

De oplysninger bekræfter flere kilder overfor TV2 Nord.  

- Ikke alle er fyret. Nogle er flyttet over i et nyt selskab, udtaler en medarbejder, som ønsker at være anonym, overfor TV2 Nord.

HK Aalborg ved ikke mere om sagen. De er nu i gang med at kontakte medarbejderne for at få mere information.

LN Eurocom giver 18 resultater på virk.dk. Den seneste registrering er Selskabet af 28/4-2016, der har Martin Rahbek, som direktør. Han er også direktør i LN Eurocom.  

Selskabet af 28/4-2016 er stiftet af H.C.HOLDING. INVESTERINGSAKTIESELSKAB og Moranti A/S, hvor Martin Rahbek også er direktør. 

Administrerende direktør Martin Rahbek svarer ikke på gentagne telefoniske henvendelser eller mails. -

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord