13-årig befamlet på spejderlejr

Gerningsmand gik ind i to sovende pigers telt.

En pige på spejderlejr i Lyngså fik sig i nat en slem forskrækkelse, da en ukendt mand trængte ind i hende og en venindes telt og begyndte at befamle hende.

Den 13-årige pige var for bange til at sige noget, og hendes veninde lod som om hun sov, til den maskerede gerningsmand igen forlod teltet uden at sige et ord. Manden havde en elefanthue på hovedet og var klædt i mørkt tøj, så politiet har ikke meget at gå efter.

- Vi har afsøgt området med hunde for at se, om vi kunne finde henkastede genstande, men uden held, siger Lars Jensen fra politiet i Frederikshavn.

Udover at gennemsøge området omkring spejderlejren har politiet også brugt dagen på at afhøre forskellige vidner i sagen. I den forbindelse kom det frem, at der omkring klokken et er set en ukendt skikkelse ved lejren på Nellemannsvej, men da vidnet rettede henvendelse til vedkommende, forsvandt personen.

Ifølge Lars Jensen er pigen chokeret efter hændelsen, men hun har ellers godt. Politiet har ikke meget at gå efter, og de vil derfor gerne høre fra personer, der har set noget mistænkeligt natten til onsdag. Der kan rettes henvendelse til politiet på 1-1-4.


Seneste nyt

fra Nordjylland