14-årige Amalie er kickbokser: At vinde er det vigtigste for mig

Mens familien er til konfirmation, er den 14-årige kickbokser Amalie Tobar blevet hjemme i Aabybro for at tabe de sidste gram, inden hun skal indvejes til DM.

Lørdag går det løs i Silkeborg for 14-årige Amalie Tobar. Kickbokserern fra Aabybro skal kæmpe ved DM, og her håber hun at kunne veksle sidste års sølvmedalje til en af guld.

- Jeg vil gerne vinde, og jeg har trænet hårdt for at vinde. Jeg håber, jeg vinder. At vinde er det vigtigste for mig, siger Amalie Sofie Tobar Petersen.

Jeg vil gerne vinde, og jeg har trænet hårdt for at vinde. Jeg håber, jeg vinder. At vinde er det vigtigste for mig

Mere tydeligt kan det næsten ikke siges, og kickboxing-talentet er så opsat på at klare sig godt, at hun endda har meldt afbud til en konfirmation fredag for at forberede sig til weekendens stævne.

- Jeg elsker min sport, og jeg synes, det er vigtigt at passe den. Når det er noget så vigtigt som DM, så vil jeg gerne klare det. Og så må jeg sige tillykke til hende, der holder konfirmation en anden dag, smiler den målrettede pige.

For overhovedet at komme i kamp ved DM, har hun været nødt til at smide fem kilo over de seneste uger for at komme i en vægtklasse, hvor hun kan få kampe. Det har betyder mange ekstra træninger, masser af løbeture og meget lidt at spise. Hele ugen er gået med en daglig gulerod og en smule aftensmad, og fredagens måltid er heller ikke noget,der fylder meget i en sulten mave.

- Jeg fik en lille smule vand, meget lidt havregrød og fem jordbær. Og så må jeg ikke spise mere i dag, siger Amalie Tobar.

Hun skal indvejes klokken 17, og når hun har ramt en kampvægt på 55 kilo, er fasten slut. Og så skal derlades op til kamp, sammen med hendes far, som også er blevet hjemme fra konfirmationen på Sjælland.

- Jeg har aftalt med min far, at vi skal have noget rigtig lækker aftensmad, og så skal vi have slik og se en kampfilm, så jeg lige kan få lidt teknik med. Og så er jeg klar, siger Amalie Tobar.


Seneste nyt

fra Nordjylland