14- og 15-årig anholdt for røveri

Trusler og skubberi bliver til en sigtelse for vidnetrusler og røveri, efter en 14- og en 15-årig dreng røvede to 16-årige for ur og mobiltelefon.

To små drenge kan se frem til store konsekvenser, efter de i går blev anholdt hjemme hos deres forældre og sigtet for røveri og vidnetrusler søndag aften. 

- Tidligere på dagen havde den 14- og 15-årige været i Fjordparken i Aalborg, hvor de stødte ind i to 16-årige. I den forbindelse truede de en af de 16-årige til at trække en politianmeldelse mod et familiemedlem i forbindelse med en voldssag tilbage. Derudover tildeler den 15-årige en af de 16-årige et skub og truer ham til at udlevere sit ur, forklarer Jess Faldberg, der er vagtchef hos Nordjyllands Politi. 

Den 14-årige og den 15-årige truer også den anden 16-årige til at udlevere en mobiltelefon. Efter episoden stak de to ungersvende af fra stedet, men begge blev anholdt senere på aftenen hjemme hos deres forældre.

Mens der ikke kan indledes en straffesag mod den 14-årige på grund af hans alder, ser fremtiden for den 15-årige mere alvorlig ud. 

- Efter afhøring er han løsladt, men han er sigtet for røveri og vidnetrusler og kan se frem til en tur i retten, siger vagtchefen. 

Begge nægter sig skyldige. 

 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland