15-årig overlever voldsom knallertulykke

Den 15-årige pige, der var involveret i en knallertulykke i november, er ude af sit koma og har det efter omstændighederne godt.

For præcis én måned siden var en 16-årig dreng og en 15-årig pige involveret i en voldsom knallertulykke, da de kørte ud foran en bil og blev påkørt af en 25-årig kvinde, der ikke kunne nå at undvige.

Siden har den 15-årige pige ligget i kunstigt koma på Aalborg Sygehus, men nu er hun hjemme i Frederikshavn igen. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Vi kan konstatere, at ulykken fik en lykkelig udgang for pigen. Det kunne have gået meget værre, siger videpolitikommissær hos Nordjyllands Politi Lars Jensen til Kanal Frederikshavn.

Pigen var i livsfare, men slap rent fysisk med et kompliceret skinnebensbrud. Nu skal hun genoptrænes og restituere før hun begynder i skole igen.

Drengen, der kørte knallerten og dermed forsagede ulykken, er sigtet efter straffelovens paragraf 249. Han kan derfor ende med en bøde eller fængselsstraf for at have tilføjet uagtsom skade på andre.


Seneste nyt

fra Nordjylland