17-årig tiltalt for talrige sexovergreb

En 17-årig dreng er ved Retten i Aalborg torsdag tiltalt for seksuelle overgreb på to piger. OPDATERET KL. 14.32

Overgrebene foregik for to år siden på Mou Skole ved Storvorde nær Aalborg. Her blev to piger ifølge anklageskriftet gentagne gange krænket seksuelt af en 17-årig dreng over en periode på cirka tre måneder. De to piger var dengang otte og ni år, og drengen var femten år gammel.

Drengen erkender i retten torsdag at have haft anden kønslig omgang end samleje med pigerne, men han nægter at have haft samleje med dem.

Ifølge anklageren har pigerne fortalt, at den 17-årige dreng har betalt dem, og de har nævnt beløb som 40 kroner. Det afviser drengen.

Torsdag eftermiddag kom det frem i retten, at der ikke er tekniske beviser, der tyder på, at pigerne har haft fuldbyrdet samleje med den dengang 15-årige dreng. Dagen efter politianmeldelsen blev de to piger undersøgt, og der blev ikke fundet DNA fra drengen på pigerne. Samtidig var jomfruhinden indtakt på begge piger.

De to piger er tidligere blevet videoafhørt. Disse afhøringer vil blive vist for lukkede døre, mens resten af retssagen foregår for åbne døre.

Moderen til den ene af pigerne er med i retten torsdag. Hun har forklaret overfor TV2/Nord, at hun ikke har haft lyst til at se sin datters forklaring på videoafhøring.

- Sagen har hængt over hovederne på os i to år. Nu glæder vi os bare til at den er overstået, siger moderen til TV2/Nord.

Anklageren kræver, at den 17-årige dreng dømmes til ambulant psykiatrisk behandling.

OPDATERET KL. 14.32


Seneste nyt

fra Nordjylland