19-årig mand stukket med kniv på vej til arbejde søndag morgen

En ung mand fra Hadsund blev røvet og efterfølgende stukket i låret på vej til arbejde søndag morgen i Hadsund.

En 19-årig mand blev søndag morgen omkring klokken 07.24 røvet og stukket med en kniv, da han var på vej til arbejde. Det oplyser Nordjyllands Politi. 

- Han kører i sin bil på vej til arbejde, og han vil stoppe for at 'slå en streg'. Og da han stopper rykker gerningsmanden bildøren op og han truer forurettede til at udlevere sin pung. Derudover bliver forurettede stukket i låret af gerningsmanden, fortællen Torben Larsen, vagtchef hos Nordjyllands Politi.

Episoden er sket i området tæt på Håndværkervej og Ringvejen i Hadsund. Den 19-årige mand er blevet bragt til hospitalet, og på trods af knivstikket er han ikke alvorligt tilskadekommen, oplyser politiet. 

- Han er hele tiden ved bevidsthed. Vi har sendt en patrulje på hospitalet for at afhøre forurettede yderligere, siger vagtchef Torben Larsen. 

Hundepatruljer og en indsatsleder befinder sig netop nu på gerningsstedet i Hadsund, og man er i gang med at indsamle spor til den videre efterforskning.

Politiet har kun et sparsomt signalement af gerningsmanden. Han beskrives som en dansk mand, 180-190 centimeter høj, iført sorte Adidas-joggingbukser med hvide striber langs benene samt en sort dynejakke og blå hue.

Politiet opfordrer folk, der har kørt i området, til at melde ind med observationer på telefonnummer 114. 


Seneste nyt

fra Nordjylland