27-årig overfaldt kvinder på Limfjordsbroen: Måtte pebersprayes inden anholdelse

Tilsyneladende helt uden motiv overfaldt en 27-årig mand tirsdag eftermiddag to kvinder på Limfjordsbroen. Onsdag eftermiddag blev han varetægtsfængslet i surrogat.

En 27-årig mand er onsdag blevet varetægtsfængslet i surrogat på en psykiatrisk afdeling, efter han tirsdag eftermiddag - tilsyneladende fuldstændig umotiveret - overfaldt to kvinder på henholdsvis 36 og 38 år, der gående var på vej over Limfjordsbroen. Den 27-årige tildelte kvinderne knytnæveslag i ansigtet.

Overfaldet blev anmeldt til politiet klokken 13.02, og da Nordjyllands Politi havde to patruljer i umiddelbar nærhed af Limfjordsbroen, gik der ikke lang tid, før ordensmagten var fremme på stedet.

- Men han modsætter sig så betjentene, der vil anholde ham, og tildeler en af betjentene et knytnæveslag i ansigtet, og for at få ham bragt til ro, måtte man bruge peberspray. Det hjalp, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Michael Elkjær.

Manden blev lagt i håndjern og bragt til politigården i Aalborg, hvor han har tilbragt natten. De næste uger vil han opholde sig på en psykiatrisk afdeling, mens politiet undersøger sagen videre. Det oplyser anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi i et tweet.

Han erkendte under den første afhøring de sigtelser for vold, der er blevet rejst mod ham.


Seneste nyt

fra Nordjylland