21-årig græker gik ind til sovende piger i Skagen: Fik bøde på 2.500 kroner

En sag om blufærdighedskrænkelse af flere kvinder i Skagen beror formentlig på en misforståelse. Den sigtede græker slipper med en bøde.

En 21-årig græsk mand er mandag eftermiddag blevet idømt en bøde på 2.500 kroner ved retten i Hjørring for krænkelse af husfreden.

Manden var sigtet for blufærdighedskrænkelse og krænkelse af husfreden, efter han søndag morgen gik ind i tre forskellige huse, som en flok kvinder havde lejet i Skagen.

I retten kom det frem, at manden tidligere på aftenen havde været sammen med en af kvinderne, som han så forsøgte at finde igen i de huse, han vidste, gruppen havde lejet.

- Han havde ikke haft til hensigt at krænke blufærdigheden hos pigerne, men ville blot lede efter den pige, han havde en fornemmelse af, også kunne lide ham, siger anklager ved Nordjyllands Politi, Torben Kaufmann.

quote Han havde ikke haft til hensigt at krænke blufærdigheden hos pigerne, men ville blot lede efter den pige, han havde en fornemmelse af, også kunne lide ham.

Torben Kaufmann, anklager, Nordjyllands Politi

Vidneudsagn stemmer overens

Manden havde rørt ved en af kvindernes hår og overrasket en anden af kvinderne i badet, men han gik så snart, han fandt ud af, at der ikke var tale om hans ’flirt’.

Anklageren understreger, at mandens forklaring stemte fint overens med kvindernes, og derfor fandt retten, at manden udelukkende skulle dømmes for krænkelse af husfreden.

- Da vi først fik anmeldesen, betragtede vi den med stor alvor. Men sådan, som vi har hørt forklaringerne i dag, begynder sagen mere at ligne en mand, der gerne ville finde en sød pige, han havde mødt tidligere på aftenen, siger anklager Torben Kaufmann.

Anklagen for blufærdighedskrænkelse og udvisning af Danmark frafaldt dermed.

Den dømte græker har siden marts arbejdet i Skagen. Han kan ikke udvises, da straframmen for krænkelse af husfreden ikke er høj nok til at kræve udvisning for en EU-borger.


Seneste nyt

fra Nordjylland