23-årig varetægtsfængslet i fire uger for hjemmerøveri

23-årig er varetægtsfængslet, efter en mand blev i nat truet på livet med et jagtgevær og skåret i arm og lår under voldsomt hjemmerøveri.

Nordjyllands Politi modtog kl. 00.14 i nat en anmeldelse om tre mænd, der trængte ind i en villa på Thuresensvej i Nørresundby. Torsdag eftermiddag er en 23-årig mand varetægtsfængslet i fire uger, det oplyser Nordjyske Anklagere på Twitter. 

Under røveriet blev en 44-årig mand truet med et oversavet jagtgevær og skåret med en kniv i arm og lår. Den 23-årige mand er sigtet for et hjemmerøveri, efter tre mænd omkring midnat natten til i torsdag trængte ind i en villa på Thuresensvej i Nørresundby.

Den efterfølgende efterforskning ledte politiet opmærksomhed i retning af en 64-årig og en 23-årig mand, der blev anholdt, hvor den 23-årige nu er varetægtsfængslet. I forbindelse med anholdelsen fandt betjentene et skarpladt og oversavet jagtgevær. Den 64-årige er efterfølgende blevet løsladt torsdag eftermiddag. 

Eventuellle vidner, som har bemærket noget mistænkeligt forud eller efter hændelsen kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland