24-timers livestream til ære for mor: Alt går ubeskåret til Børnecancerfonden

I Aalborg livestreamer en af Danmarks bedste i 24 timer. Efter for nyligt at have mistet sin mor til kræft, samler Foad Darwich fra Brovst nu penge ind via livestreaming for at hjælpe andre kræftramte.

Lørdag klokken 18 begyndte Foad Darwich på en af sine længste livestreams. I 24 timer skal han spille computer live, for at samle penge ind til Børnecancerfonden.

For kun otte dage siden mistede han sin mor til kræft, og derfor vil han nu hjælpe andre kræftramte.

- Det gik op for mig, at der er mange børn, som går igennem et forfærdeligt kræftforløb. Der er ikke meget positivt, og det vil jeg prøve at give dem med det her. Det var sådan, ideen opstod, siger Foad Darwich fra Brovst.

Målet er samle penge nok ind til at gøre en forskel for kræftramte børn og unge, og gennem gaming sprede glæde og give dem et afbræk i hverdagen.

- Jeg har set, hvad den sygdom gør, så jeg vil virkelig gerne hjælpe der, hvor jeg kan, siger Foad Darwich.

 

Det var Foad Darwichs mor, der for næsten to år siden opfordrede ham til at blive professionel gamer.

- Der var ikke mange, som mente at man kunne leve af at spille computer. Men min mor, hun sagde som den eneste, at jeg skulle forfølge min drøm, siger han.

Nu spiller han 24 timer i træk og samler penge ind til kræftpatienter for at ære sin mor.

Foad Darwich streamer live fra tjenesten Twitch, hvor han har mere end 30.000 følgere. Under livestremingen kan man se ham i aktion, chatte med ham og selv spille med.

Du kan støtte Foad Darwichs indsamling ved at gå ind på Børnecancerfonden.dk og give et bidrag.   


Seneste nyt

fra Nordjylland