240 nye ungdomsboliger

Himmerland Boligforening bygger 240 nye ungdomsboliger på den gamle Eternitgrund.

Fabrikken er for længst forsvundet og nu er et helt nyt bymiljø ved at opstå på den gamle eternitgrund i Aalborg. Flertallet af de gamle bygninger er revet ned og et område med byggeri til både bolig, butikker og kontorer er stærkt på vej.
 
Foruden 45 familieboliger - heraf fem opført for ejendomsselskabet Calum A/S - bygger Himmerland Boligforening 240 ungdomsboliger. Og det er netop ungdomsboligerne til en samlet pris af 259 mio. kr., der tages første spadestik til på den anden side af sommerferien.

- Aalborg har mange fine ungdomsboliger, men byen savner en moderne ungdomsboligbebyggelse, der kan tilbyde noget mere. Og det vil de 240 nye boliger på Eternitgrunden kunne, for her er plads til flere aktiviteter, flere serviceydelser og et bredere boligudbud end andre steder i Aalborg, pointerer Ole Nielsen, direktør for Himmerland Boligforening.

Indflytning i ungdomsboligerne vil ske i to etaper: De første boliger er klar til studiestart 2012, mens den resterende del vil kunne modtage de studerende efter sommerferien 2013.

For familieboligernes vedkommende er der indflytning i september 2012.

Flere nyheder fra TV2 Nord