2,5 mio. rigere: Lucas Bjerregaard spiller (næsten) op med Rory McIlroy

Den nordjyske golfspiller kunne ikke holde fast i førstepladsen ved Europa Tour-turnering, men får alligevel en god portion penge med hjem.

En runde i 65 slag (syv under par) placerede den 26-årige frederikshavner på en delt tredjeplads i den særdeles stærkt besatte BMW PGA Championship. Det skriver Kanal Frederikshavn. 

Resultatet indbringer Lucas Bjerregaard 336.246 euro. Det svarer til godt 2,5 millioner kroner. Det er frederikshavnerens største præmie i karrieren - godt 3.000 euro mere, end da han i september sidste år erobrede sin hidtil eneste sejr i den europæiske superliga i golf.

Italieneren Francesco Molinari vandt i samlet 17 slag under par. Det var tre bedre end Lucas Bjerregaard og to bedre end Rory McIlroy på andenpladsen. 

Lucas Bjerregaard glæder sig over, at hans gode form fortsætter.
Lucas Bjerregaard glæder sig over, at hans gode form fortsætter.
Foto: PETER CZIBORRA / Ritzau Scanpix

Det begyndte ellers ikke så godt søndag for Lucas Bjerregaard, som slog sit drive på første hul ned i en bunker. Det kostede en bogey. Han kom dog stærkt tilbage med tre birdies på stribe. 

Det blev til yderligere fem birdies på de resterende huller, og dermed kan Lucas Bjerregaard glæde sig over tre top 6-placeringer i træk på Europa Tour'en. Det har han aldrig prøvet før, og det hører til sjældenhederne, at det sker.

- Jeg spillede solidt i dag, slog noget gode drives og holede et par god puts på 10. og 13. hul, udtaler Lucas Bjerregaard til europeantour.com.


Seneste nyt

fra Nordjylland