250 tog årets sidste løbetur til Champagne Marathon

Foto: Lone Vad Dam

Torsdag var der Champagne Marathon i Hobro, hvor 250 løbere fik klaret årets sidste løbetur inden aftenens festligheder.

På årets sidste dag deltog 250 løbere i Champagne Marathon i Hobro. Efter løbet blev der taget forskud på aftenens festligheder, da der blev serveret champagne og kransekage til løberne. Løberne havde mulighed for at løbe et marathon, et halvmarathon eller familieløb på syv kilometer.

Løbet startede og sluttede på Hobro IK’s station, DS Arena. Herefter kom løberne omkring Østerskoven og havneområdet i Hobro. På DS Arena stod der en DJ, som skulle sørge for god stemning til løberne og tilskuerne.

Det er syvende år, at løber bliver afholdt, og der har længe været udsolgt til årets løb. Til Champagne Marathon 2015 har der også været deltagerrekord.

- Det er jo en tradition, som vi har haft i syv år nu, hvor vi synes det er dejligt at mødes på årets sidste dag, komme ud at løbe en tur, ønske hinanden et godt nytår og tage afsked med et godt løbeår, fortæller Johnny Wulff Andersen, der er løbsarrangør.

Forsiden lige nu