25.000 kroner gives til hjemløse i Aalborg

Folkene bag Aal Homeless med checken på 25.000 kroner. Foto: Daniel Mikkelsen

03:05

Hjemløse i Aalborg får donation fra Aalborg Produktionsskole, opera skal ud i byrummet og virksomheder mangler styr på risiko. Alt sammen i Rundt i Regionen.

1 af 2

Elever på Aalborg Produktionsskole har doneret indtægter fra julemarked til hjemløse.

Der var store smil at spore i kantinen på Aalborg Produktionsskole i dag. Her blev en check på 25.000 kroner overdraget til foreningen Aal Homeless, som arbejder for at skabe bedre vilkår for hjemløse.

- Det er helt vildt fantastisk. 25.000 er rigtig mange penge, og de kommer til at gøre en kæmpe forskel, siger Troels Andreassen fra Aal Homeless.

Pengene er fra produktionsskolens årlige julemarked, hvor eleverne sælger ting, de selv har produceret. Det er elever fra skolen og gæster på julemarkedet, der har bestemt, at det netop er Aal Homeless’ arbejde, der skal støttes. Fem velgørende formål var nomineret, og med to stemmer tog Aal Homeless sejren og de 25.000 kroner.

- Det er fantastisk, at elevernes engagement til julemarkedet har gjort, at vi har samlet så meget sammen. Jeg synes, det er et rigtig godt formål, siger Tina Jul, der er lærer på produktionsskolen.

Aal Homeless har kun eksisteret i fire måneder, og Troels Andreassen er stolt over at organisationen er blevet valgt. Det er endnu ikke afgjort, hvad pengene skal gå til, men Troels fortæller, at der er mange idéer i spil.

Flere nyheder fra TV2 Nord