26-årig påkørte medbilist efter skænderi

Foto: Flemming Christensen, TV MIDTVEST

En 26-årig mand er sigtet for grov vold, og for at sætte andres liv og førlighed i fare.

Et banalt skænderi mellem to bilister udviklede sig lørdag eftermiddag ganske alvorligt, da den ene - en 26-årig mand - forsøgte at køre modparten ned.

Episoden tog sin begyndelse kort før klokken 15 på Digevej i Aabybro. Her var de to bilister holdt ind for at diskutere den 26-åriges opfattelse af at den anden bilist - også en mand - kørte for tæt på ham.

- De diskuterer og er oppe at skændes, og på et tidspunkt sætter den 26-årige sig så tilbage i sin bil for at køre, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard.

- Han kører så direkte mod den anden bilist som må springe op på køleren af sin egen bil for at undvige, men han bliver alligevel ramt på benet, fortæller vagtchefen videre.

Den 26-årige stak derefter af fra stedet, men det lykkedes en patrulje at finde frem til ham og få ham anholdt.

Læs også 36-årig fængslet efter skyderi i Nørresundby

Der skal nu skrives rapporter i sagen, ligesom der skal afhøres vidner, og derefter skal sagen til juridisk vurdering, hvor man skal se på, om den 26-årige skal fremstilles i grundlovsforhør.

Han bliver ifølge vagtchefen sigtet efter straffelovens pragraffer om grov vold og om at sætte andres liv og førlighed i fare.

- Det er meget alvorligt, det der er sket. Det tager vi ikke let på, siger vagtchefen. 

Læs også Ung kvinde gik forvildet rundt i Aalborg: Kan være blevet voldtaget