26-årig livsfarligt kvæstet

En 22-årig formentlig narko- og spirituspåvirket mand kørte i nat med høj fart over for rødt lys på Østre Allé i Aalborg og ind i en anden bil, hvis 26-årige fører blev livsfarligt kvæstet ved sammenstødet.

Den 26-årige kørte fra Vejgaard Møllevej ind på Østre Allé, da lyset skiftede til grønt. Her blev han torpederet af den anden bil, som kørte på Østre Allé mod nord i retning mod tunnelen.

En patruljevogn holdt tilfældigvis på Vejgaard Møllevej som nummer tre efter den 26-årige. Her tog den ene betjent sig af den hårdt sårede 26-årige bilist. Den anden betjent måtte smadre ruden til den anden bil for at få fat i den 22-årige.

- Han forsøgte at køre fra stedet, men kunne ikke komme til det, fordi hans egen bil var skadet ved sammenstødet, siger vagtchef Henrik Beck, Nordjyllands Politi.

Den 26-åriges tilstand betegnes her til formiddag som alvorlig. Han blev primært ramt i bækken og maveregion ved sammenstødet.

Et vidne, der blev overhalet af den 22-årige kort før ulykken, har forklaret, at den 22-årige kørte meget stærkt. Der må køres 50 kilometer på strækningen.

Den 22-årige fremstilles i løbet af dagen i grundlovsforhør og sigtes formentlig for at have kørt i narko- og spirituspåvirket tilstand. Han kommer fra Kongerslev og er kendt af politiet. Han fik blandt andet kørselsforbud lige efter at have erhvervet kørekort.

Hverken den 22-årige eller hans passager kom noget til under sammenstødet.


Seneste nyt

fra Nordjylland