Fængslet: 27-årig fængslet men nægter sig skyldig i at have sat ild til sine egne ejendomme

Den 27-årige mand, der i går blev anholdt og sigtet for at stå bag hele fem muligt påsatte brande i Dybvad, er fredag eftermiddag fængslet fire uger, efter han blev fremstillet i grundlovsforhør.

Den unge mand har tilknytning til tre af de fem ejendomme, der de seneste uger har været i brand, nægter sig skyldig i sigtelsen, og han har kæret kendelsen, som dommeren afsagde, netop at han skal være fængslet i fire uger. 

Anklager i sagen Torben Kaufmann oplyser, at den nu fængslede erkender, at han har været i området netop i de tidsrum, som de fem brande er opstået, men den 27-årige nægter at have sat ild til noget.

Der er tale om fem brande på ejendomme. Den første brand, han er sigtet for, skete 7. december 2018 i en lade i Dybvad, hvor der blev sat ild til en halmballe. Anden brand skete 9. december 2018 i den samme lade i Dybvad, hvor der blev sat ild på oplaget af halm i laden, hvilket gav store skader på bygningen. Den tredje brand fandt sted 10. december 2018, hvor der blev sat ild i etageadskillelsen ved trappeløbet i en etageejendom i Dybvad, som ligger i umiddelbart tilknytning til den ladebygning, der blev sat ild til 7. og 9. december, hvilket gav gennembrænding af etageadskillelsen.  Det fjerde forhold skete 30. december 2018, hvor der blev sat ild i en ladebygning i Dybvad, hvilket fik hele bygningen til at udbrænde.  

Og i går var den så gal igen i samme område i Dybvad. Der var tændt ild i en bunke halm, der lå på gulvet i en staldbygning. 


Seneste nyt

fra Nordjylland