To 27-årige bilister kørte bil i påvirket tilstand

Foto: Søren Broust Hansen

To 27-årige bilister er natten til fredag snuppet af politiet for at køre i påvirket tilstand, den ene havde taget kokain, den anden havde drukket for meget.

Nordjyllands Politi standsede natten til fredag en 27-årig mand, der viste sig at være påvirket af kokain. Men bilisten var ikke så nem endda at få standset, da han kom kørende ad Nørre Tranders Vej i Aalborg. Han kørte i en BMW og gassede kraftigt op og forsøgte at køre væk fra politibilen. Patruljen satte efter.

Bilisten prøvede at ryste patruljebilen af sig ved at køre over for rødt flere gange og ved at foretage flere ulovlige venstresving. Patruljevognen var dog altid lige i hælene på bilen.

Patruljen fik stoppet bilisten på Universitetsboulevarden, hvor der blev ringet efter assistance.

Den 27-årige fører af bilen blev sigtet for flere færdselsovertrædelser og for ikke at følge politiets ordre.

En efterfølgende blodprøve foretaget på politistationen kunne konstatere, at manden havde kørt bilen imens han var påvirket af kokain. 

Også en anden 27-årige bilist kom i politiets søgelys natten til fredag. Hun kom kørende på motorvejen nær Støvring. Det gjorde en patruljevogn også.  Patruljen valgte at standse bilen, der blev ført usikkert og slingrende. 

Den 27-årige bilist fik lov at puste i alkometeret, som slog ud. Hun fik et lift på bagsædet af politibilen til stationen, hvor en blodprøve skulle bekræfte promillen.

Flere nyheder fra TV2 Nord