27-årig sparkede betjent i nakken

En betjent fra Nordjyllands Politi måtte en tur på skadestuen, da en 27-årig mand mistænkt for spirituskørsel sparkede ham i nakken.

Søndag aften klokken 21.43 kørte en bil med to personer galt på Norgeskajen i Hirtshals. Bilen kørte ind i en betonbygning og et stålgelænder røg gennem forruden på bilen.

Efter ulykken blev to personer set løbe fra stedet.

- Dem kommer vi op og får fat på. Vi mistænker, at der kan have været spiritus involveret i ulykken, men er usikre på, hvem der har ført bilen, så vi anholder dem begge og får taget blodprøve, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Bruno Brix.

Der er tale om to mænd på henholdsvis 26 og 27 år. Den 26-årige er mandag morgen løsladt, mens den 27-årige stadig sidder i detentionen. Det skal vurderes, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

- Han er sigtet efter paragraf 119 om vold mod tjenestemand. Da han bliver anholdt og sat ind bag i patruljevognen, sparker han den betjent der fører bilen, i nakken. Og det er faktisk så hårdt, at han får det rigtig dårligt af det og må en tur omkring skadestuen, fortæller Bruno Brix.

Betjenten, der modtog sparket er udskrevet igen.

Den 27-årige er i øvrigt kendt af politiet i forvejen.


Seneste nyt

fra Nordjylland