29-årig mand trak kniv overfor dørmand i Jomfru Ane Gade

En 29-årig mand på prøveløsladelse trak natten til lørdag en kniv og udviste truende adfærd overfor en dørmand i Jomfru Ane Gade

En 29-årig mand fra Dronninglund trak natten til lørdag en kniv og udviste truende adfærd overfor en dørmand ved natklubben Fame i Jomfru Ane Gade.

Den 29-årige blev afvist ved indgangen, angiveligt på grund af sin påklædning, og manden insisterede derefter på at tale med natklubbens ejer. Da dørmanden afviste dette, trak den berusende mand en kniv. 

Dørmanden fik herefter overmandet den 29-årige, inden politiet trådte til. Det fortæller vagthavende ved Nordjyllands Politi, Jess Falberg til TV2 Nord.

Den 29-årige er nu varetægtsfængslet i 14 dage i henhold til knivloven - dels fordi han havde medbragt en kniv til Jomfru Ane Gade, og dels fordi han brugte den til at agere truende overfor dørmanden.

Det er derudover en skærpende omstændighed, at den varetægtsfængslede i forvejen var på prøveløsladelse efter en voldsdom.

Vagthavende ved Nordjyllands Politi beretter i øvrigt om en relativt travl fredag aften og nat, hvor flere end normalt måtte overnatte på politigården.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland