30-årig mand fængslet i sag om 90 kilo hash

Foto: arkivfoto

Mandag blev den fjerde ud af i alt fem mænd dømt i en større sag om narko- og våbenbesiddelse.

En mand tilstod mandag ved retten i Aalborg at have været i besiddelse af 15 kilo hash samt at stå bag fem handler med tilsammen fem gram kokain.  Han er den fjerde i rækken til at tilstå besiddelse af store mængder narko i en sag, der strækker sig tilbage til november 2016.

Han blev nemlig den 30. november anholdt sammen med fire andre. På den ene af de fem mænds adresse i Nørresundby fandt politiet knap 100 kilo hash samt to pistoler med ammunition.

Stofferne er blevet solgt i hele Nordjylland via de sociale medier. De er blevet leveret til en stor kundekreds af unge brugere i Aalborg og omegn.

Mændene blev anholdt i en koordineret politiaktion efter længere tids efterforskning. Selvom der blev fundet knap 100 kilo hash kunne man mandag i retten kun bevise, at den 30-årige havde kendskab til 15 kilo. Han blev idømt 1 år og 3 måneders fængsel, hvoraf de 82 dage af den straf er reststraf, som han har tilbage fra en tidligere dom. Det oplyser anklager Kim Kristiansen fra Nordjyllands Politi.

00:55

I forbindelse med efterforskningen har politiet ransaget flere adresser i og omkring Aalborg.  

Luk video

I sidste uge blev en anden mand dømt i sagen. Han fik et års fængsel. Den 28. april blev to mænd, som anklager Kim Kristiansen kalder ’hovedmændene’, idømt fængsel. Den ene, en 34-årig mand, fik seks års fængsel, mens den anden, en 26-årig mand, fik fem et halvt års fængsel. I alle tre tilfælde var der tale om tilståelsessager. Politiet har endnu en femte mand anholdt, som afventer en retssag.

Mændene er alle fra Aalborg-området.

Læs også Fem anholdte: Politiet beslaglagde store mængder narko og våben

Flere nyheder fra TV2 Nord