Flugtbilist: 30-årig mand melder formentlig først sig selv i morgen

Nordjyllands Politi har en formodning om, hvem flugtbilisten er. Han står for en alvorlig forseelse, efter han påkørte en vejarbejder og stak af.

Samvittighedskvalerne hos den 30-årige mand, der tirsdag eftermiddag påkørte en arbejdsmand ved Indkildevej på Nordjyske Motorvej, er endnu ikke så store, at han efter ulykken har kontaktet Nordjyllands Politi.

Umiddelbart efter ulykken stak manden af, og han har endnu ikke givet lyd fra sig for at lette sin formentlig dårlige samvittighed.

quote Han har endnu ikke meldt sig selv. Måske vil han ikke risikere at sidde i arresten natten over.

Poul Badsberg, politikommissær, Nordjylland Politi

- Vi mener, det er en 30-årig mand fra lokalområdet, der har ført bilen. Men han har endnu ikke meldt sig selv. Måske vil han ikke risikere at sidde i arresten natten over, vurderer politikommissær ved Nordjylland Politi, Poul Badsberg.

Hos Nordjyllands Politi mener man, at der er tale om en alvorlig sag, fordi den 30-årige påkørte en ansat, der opholdt sig ved motorvejen i forbindelse med sit arbejde.

Ulykken skete ved Indkildevej i det sydgående spor, der i den forbindelse kortvarigt var afspærret af politiet i forbindelse med ulykken.

- Man har jo pligt til at blive på stedet og hjælpe dén, der er kommet til skade. Det er meget alvorligt at stikke af fra et færdselsuheld, især når der er personskade. Det vil få konsekvenser for ham, siger politikommissær ved Nordjylland Politi, Poul Badsberg.

Alvorligt skadet – men overlever

Manden, der blev ramt af flugtbilisten, kom alvorligt til skade i forbindelse med ulykken. Han blev fragtet til Aalborg Universitetshospital.

Nu er han dog meldt uden for livsfare.


Seneste nyt

fra Nordjylland