Fængslet: 30-årig tæskede kæreste med bord og truede med kniv på hals

En særdeles turbulent kæresteforhold kulminerede i weekenden med trusler på livet. 30-årig mand fængslet i dag.

Et kærestepar fra henholdsvis Aabybro og Gjøl røg igen i totterne på hinanden i weekenden, og denne gang udviklede skænderierne sig så voldsomt, at kvinden fik tæv og truet på livet.

- Parret har været kærester siden december sidste år, og i løbet af den tid har de ringet til politiet flere gange og anmeldt hinanden. Men denne gang var det med vold og trusler på livet, fortæller anklager Torben Kaufmann fra Nordjyllands Politi efter dagens grundlovsforhør. 

Torsdag den 8. november i sidste uge blev kvinden opsøgt i sit hjem i Aabybro, hvor den 30-årige mand trængte ind til hende og gik løs på hende. 

- Ifølge hendes forklaring overfaldt han hende og slog hende med et bord, hvorefter han truede hende på livet ved at sætte en kniv mod hendes hals. Derudover truede han hende til at ikke fortælle noget til nogen - herunder politiet, uddyber han. 

På trods af den alvorlige hændelse anmeldte kvinden ikke overfaldet til politiet. Men bare nogle få dage senere - søndag den 11. november - gik det galt igen. 

Den 30-årige mand fra Gjøl-området opsøgte igen kvinden, der ikke ville lukke ham ind i sit hjem. Han forsøgte alligevel at bryde døren op med et koben og komme ind til hende. Efterfølgende flygter hun til et krisecenter, lød det i dag i Retten i Hjørring, da sigtelsen blev læst op. 

Det fik dog ikke den 30-årige til at kølne af. Tværtimod. 

- Han fulgte efter hende og tog billeder af krisecenteret, som han sendte til hende på hendes mobiltelefon. Det tolker vi som trusler, og der var fire forhold på sigtelsen - blandt andet for vold, trussel på livet og vidnetrusler, siger anklager Torben Kaufmann.

Med billederne på telefonen fik kvinden tilsyneladende nok, for mandag ved middagstid anmeldte hun episoderne til Nordjyllands Politi, der skred til anholdelse af manden. 

Hverken manden eller kvinden er kendt af politiet for andre forhold end de gange, de har anmeldt hinanden. 

Ved dagens grundlovsforhør nægtede den 30-årige mand fra Gjøl-området sig skyldig og kærede varetægtsfængslingen til Landsretten. 


Seneste nyt

fra Nordjylland