30 firbenede til årets påskefrokost i Aalborg

Foto: Malene Ruwald

I Maxi Zoo i Aalborg stod den søndag på tre retters gourmet-menu for de firbenede i familien.

Gravhunde, mopser og golden retrivere. Der var mødt hunde op i alle størrelser, da Maxi Zoo i Aalborg søndag inviterede til påskefrokost. Omkring det smukke bord var der dækket op til 30 hunde, der i dagens anledning var klædt pænt på til fest.

Maxi Zoo afholdte sidste år også julefrokost for menneskets bedste venner der tiggede og bedte om endnu en frokost, og derfor valgte de at gentage succesen - nu i påskedagene.

- Vores hundejulefrokost var en bragende succes, hvor både hundene og deres ejere havde en skøn eftermiddag med masser af lækker mad og godt selskab. Derfor inviterer vi nu til påskefrokost med en menu, der denne gang er inspireret af de traditionelle påskeretter, siger Bo Demant, der er administerende direktør i Maxi Zoo, i en pressemeddelelse. 

Menu til påskefrokost:

Forret: Sild med tunmousse
Hovedret:  lammesteg med fåresoufflé og lammebacon
Dessert: Lækker isdessert med spiselig pind

Hundene havde alle medbragt deres tobenede venner til en dag i festens tegn. Og selvom der ikke var andet end kiks til hundeejerne, var det ikke første gang, at flere af gæsterne deltog i en hundefrokost. 

- Jeg tror, jeg har været her alle de gange, der har været sådan et arrangement enten til jul eller påske. Hundene plejer gerne at ville herind, det er jo en god butik for dem,  siger Mette Bluhme, der også i dagens anledning havde klædt sine to hunde ekstra fint på. 

- Det er jo fordi, de skal være til påskefrokost, så har de fået fint tøj på, siger Mette Bluhme. 

Se her hvordan påskefrokosten udartede sig når først maden blev serveret. 

02:05 Luk video