30 procent flere hotelgæster i Aalborg

Hotellerne i Aalborg jubler over en fantastisk sommer. Der var nemlig en markant fremgang i bookede hotelsenge i juli måned.

En ellers våd og halv kedelig sommer betyder intet, hvis man er hotelejer i Aalborg.

72.000 gæster overnattede på Aalborgs hoteller i juli, og det svarer til en stigning på næsten 30 procent i forhold til samme måned sidste år.

- Det er meget flotte tal isoleret set for Aalborg, og sammenligner vi med tallene for både Nordjylland (5%) og Danmark (8,5%) generelt, så er det ganske enkelt imponerende, siger marketingchef hos VisitAalborg Peter Hermansen i en pressemeddelelse.

En af grundende til, at Aalborg har haft så mange ekstra overnattende gæster på byens hoteller er, at der har været en hel del store engamenter i Nordjylland med Aalborg som centrum.

- Vi begyndte juli med et par store internationale videnskabelige konferencer, som alene kastede knap 4.000 hotelovernatninger af sig, men vi har også i tæt samarbejde med erhvervet gennemført en række markante kampagner på særligt det danske og norske marked, som ser ud til at have givet ekstra gode resultater, siger Peter Hermansen fra VisitAalborg.


Seneste nyt

fra Nordjylland