3000 gratisbilletter i Fårup

03:07

Foto: Iben Hedemann

1 af 2

Fårup Sommerland åbner om seks dage. Og i dag var der ekstraordinært åbent og gratis entré for børn og unge, som af den ene eller anden grund har det svært.

I alt 12 grupper er inviteret. Det er familier, som er ramt af sygdom eller måske socialt og økonomisk dårlige forhold, som gør, at de normalt ikke kommer i en forlystelsespark.

Kræftramte børn, Scleroseforeningen, Barnets Blå Hus, krigsveteraner, krisecenter for voldsramte kvinder var nogle af de særligt indbudte gæster i Fårup i dag. Gratisbilletterne er også uddelt til for eksempel etniske bydelsmødre, der arbejder frivilligt for en bedre integration af indvandrere og flygtninge i Aalborg Øst.

- Vi gør det for at give nogle mennesker en god oplevelse, som de normalt ikke får. Og så har vi i år valgt at lade alle nyansatte møde ind sammen med de "gamle", faste medarbejdere. På den måde får vi også trænet vores service. Det er nødvendigt, når vi nu har sat os som mål, at vi vil være den forlystelsespark, der leverer den bedste service, siger Niels Jørgen Jensen, parkchef i Fårup Sommerland.

Flere nyheder fra TV2 Nord