32-årig mand varetægtsfængslet: Satte ild til sin kæreste

En 32-årig mand er søndag blevet varetægtsfængslet frem til den 12. januar for at have forsøgt at slå sin kæreste ihjel.

En 32-årig mand fra Nørresundby er søndag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for at have forsøgt at slå sin 39-årige kæreste ihjel ved at stikke og sætte ild til hende.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi, Mette Høg Bonvin. 

Manden blev anholdt lørdag i sin lejlighed på Vangen lørdag morgen. Politiet var blevet tilkaldt på grund af husspektakler, og da patruljen nåede frem, var den 39-årige blevet stukket med kniv i bagdelen og havde brandsår på sin overkrop og ryg.

Skiftede forklaring

Nogle brandsår den 32-årige mand under grundlovsforhøret først nægtede at have noget med at gøre.

quote Han og kæresten havde et on-off-forhold, og han mente, at hun havde været sammen med andre mænd. Det ville hun ikke erkende.

Mette Høg Bonvin

- Til at starte med forklarede han, at han kun havde slået hende med en flaske og med knytnæve. Men undervejs skiftede han forklaring. Det kom frem, at han havde fortalt en kammerat, at han havde sat ild til sin kæreste, og det fik ham til at bryde sammen og tilstå at have hældt karburatorsprit ud over hende og sat ild til det, siger anklager Mette Høg Bonvin.

Den 39-årige kvinde endte med at blive sendt til Rigshospitalet for at blive behandlet for sine brandsår. Ifølge anklageren var det jalousi, der udløste forbrydelsen.

Drevet af jalousi

- Manden forklarede, at han og kæresten havde et on-off-forhold, og han mente, at hun havde været sammen med andre mænd. Det ville hun ikke erkende, og så drev jalousi ham altså til det, siger Mette Høg Bonvin.

Den 32-årige er nu varetægtsfængslet indtil den 12. januar for bestyrket mistanke om drabsforsøg. Han er også gået med til at lade sig mentalundersøge.

Der er endnu intet nyt om kvindens tilstand.


Seneste nyt

fra Nordjylland