33-årig tiltalt for bedrageri for 600.000 kroner

En 33-årig mand er tiltalt for at have flyttet penge og værdier ulovligt rundt mellem selskaber.

En 33-årig mand, med en række konkurser bag sig, er tiltalt for skyldnersvig, bedrageri og underslæb i en sag, der begynder i Retten i Aalborg mandag.

I en periode på en måned er han tiltalt for at have fjernet værdier for 500.000 kroner fra firmaet ”Out in 13” til et andet selskab, Nakana It. Værdierne var blandt andet servere, computere og  iPhones. Det skete i sommeren 2013, hvor firmaet ”Out in 13” var under konkurs.

Han også tiltalt for at have købt skilte, forsikringer, bestilt levering af mad og købt advokatbistand til selskabet Nakana Aps uden at være i stand til at betale for det. Han har også ladet firmaet betale sit bryllup.

Den 33-årige er også tiltalt for at have hævet 100.000 kroner i selskabet Envenia ApS i Pandrup. Et firma han er medejer af. Men han skule ikke have aftalt hævningen med firmaets anden medejer.

Den 33-årige tiltalte har en række konkurser bag sig. Han er blandt tiltalt for straffelovens paragraf 286, hvor strafferammen er op til seks års fængsel. Sagen fortsætter tirsdag og torsdag i denne uge.


Seneste nyt

fra Nordjylland