35-årig mand dræbt med kniv - gerningsmænd efterlyses

En 35-årig mand blev onsdag aften stukket ihjel ved Industriparken i Haverslev efter et større slagsmål. Politiet efterlyser to mistænkte gerningsmænd.

Et voldsomt slagsmål i Haverslev udviklede sig fatalt, da en 35-årig mand blev stukket ihjel i går aftes. Politiet modtog anmeldelsen om slagsmål på Industriparken i Haverslev klokken 21.28.

Da de ankom til adressen, fandt de den 35-årige liggende ikke så langt derfra. Han blev tyve minutter senere erklæret død af knivstik. 

Politiet mistænker to gerningsmand, som stadig er på fri fod. Derfor vil der være øget politipatruljering i Nordjylland i dag.

- Vi har kørt på med efterforskningen onsdag aften og natten igennem. Det, jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er, at vi fortsat leder efter de to formodede gerningsmænd. Vi udtaler os af hensynet til vores efterforskning ikke om detaljerne i sagen endnu, for eksempel hvad motivet bag drabet har været, siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Carsten Straszek.

Hvis man har oplysninger om de to formodede gerningsmænd, så skal man kontakte politiet på 114. 

- Lad være med selv at rette henvendelse til dem, men ring til politiet med informationen, siger Carsten Straszek.

Stort politiopbud omkring gerningsstedet i Haverslev i nat. 

Politiet har i løbet af aftenen og natten efterforsket gerningsstedet og afhørt personer på stedet:

- Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er - så vi har fornuftige spor at går efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, oplyser politikommissær Carsten Straszek. 

Klokken 3 i nat har politiet anholdt en 20-årig mand i forbindelse med sagen, men de kan ikke oplyse, hvad den 20-årige er blevet sigtet for og hans forbindelse til sagen. Han blev løsladt igen klokken 10.30, men er stadig sigtet i sagen.

Opdatering 16. september klokken 10:08: Navne og billeder af de to mistænkte har tidligere fremgået af artiklen. Da begge er blevet anholdt, er dermed ikke længere er efterlyst, er navne og billeder blevet fjernet.


Seneste nyt

fra Nordjylland