38-årig varetægtsfængslet for trusler mod betjente

00:22

Politiet var mandag massivt til stede på Sløjfen i det sydvestlige Aalborg. En 38-årig mand havde forskanset sig i en lejlighed. Manden havde mandag morgen truet et familiemedlem med en kniv - og derefter låst sig inde. Politiet afspærrede flere veje omkring adressen.

En 38-årig mand blev varetægtsfængslet i surrogat på psykiatrisk sygehus tirsdag formiddag,

En 38-årig mand blev tirsdag formiddag fremstillet i grundlovsforhør sigtet for trusler mod tjenestemænd i funktion. Betjente blev mandag kaldt ud til en lejlighed, hvor den 38-årige truede med kniv. Da Nordjyllands Politi ankom gik han truende frem mod betjentene med kniven.

Manden er blevet varetægtsfængslet på psykiatrisk sygehus indtil den 18. september.

- Grunden til den korte varetægtsfængsling er, at manden, der var tilstede i retten, ikke var i stand til at afgive en ordentlig forklaring. Retten vurderede derfor, at han skulle indlægges indtil den 18. september, for at se om han der er i stand til at afgive forklaring, siger anklager Torben Kaufmann.

I retten tirsdag blev betjentenes forklaring af hændelsesforløbet dokumenteret. Det er blandt andet på baggrund af deres forklaring, at retten kom frem til sin beslutning om varetægtsfængsling.

Det nye retsmøde er sat til den 18. september klokken 15.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord