39-årig fængslet for narkolager i Aalborg

Manden blev anholdt i forbindelse med ransagning i Aalborg midtby.

En 39-årig mand fra Aarhus blev i går fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg, sigtet for at have overtrådt straffelovens paragraf 191 ved at være i besiddelse af narkotika med salg for øje.

På baggrund af et tip foretog Nordjyllands Politi onsdag ved 17-tiden en ransagning af en adresse i Aalborg midtby. Oplysningerne om, at der skulle være narkotika på adressen holdt stik, for i forbindelse med ransagningen fandt politiet knap 25 gram heroin og 14 gram kokain.

- Vi anholdt en 39-årig mand fra Aarhus i forbindelse med ransagningen, og han blev sigtet for at være i besiddelse af narkotika med henblik på videreoverdragelse, forklarer politikommissær Casper Jacobsen fra Nordjyllands Politi.

Han oplyser, at politiet ved samme ransagning visiterede en 27-årig mand, der blev fundet i besiddelse af 0,79 gram heroin og 0,7 gram kokain, hvilket medførte en sigtelse på stedet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer. Denne mand blev ikke anholdt til sagen.

Den 39-årige mand blev så i går torsdag klokken 09.30 fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i fire uger ved Retten i Aalborg.

Manden erkender forholdet.

- Nu fortsætter vi så naturligvis vores efterforskning med det formål at få afdækket, hvilke sælgere og aftagere den 39-årige mand har haft, siger politikommissær Casper Jacobsen.

Politiet har ikke flere oplysninger i sagen i øjeblikket.


Seneste nyt

fra Nordjylland