Stem på jubel-Axel som "årets sjoveste øjeblik"

4-årige Axel Gregersen blev landskendt for sin fodboldjubelscene fra Vildbjerg Cup - nu kan man stemme på ham som "årets sjoveste øjeblik".

Hvis der var nogen, vi alle sammen forelskede os lidt i denne sommer, så var det ham har - 4-årige, fodboldglade, jublende Axel Gregersen fra Aalborg lige dér, hvor han scorer et mål på Vildbjerg Cup og med udbredte arme flyver hen over grønsværen og kaster sig frem i et jubelfald. 

Snart havde flere end én million mennesker set klippet, og lille Axel blev allemandseje og spredte smil. 

Så mange smil at Axel lige nu er med i kapløbet om at blive kåret som "årets sjoveste øjeblik" på tv2.dk. Her kan brugerne stemme på det klip, der har fået dem til at smile mest i 2016. 

Axel Gregersens jubelscene er oppe imod store personligheder - blandt andre dronning Margrethe, der sætter en journalist grundigt på plads under et pressemøde, Uffe Elbæk i en fællesdans, en husmor iført Chewbacca-maske og Jørgen Leth, der ikke helt har styr på udtalen af "Magnum". 

Men her på TV2 Nord har vi selvfølgelig vores klare lille, lyshårede favorit. Er han også din, er det bare med at komme forbi og smide en stemme - du kan gøre det lige her.

Vinderen vil blive afsløret i årskavalkade-showet 'De største øjeblikke', der sendes på TV2 mellem jul i nytår.


Seneste nyt

fra Nordjylland