40 procent billigere mobilbilletter

Normalt sætter den kollektive trafik taksten op i januar, men i Nordjylland går det den modsatte vej på mobilbilletter og resten forbliver som hidtil.

NT's bestyrelse har i samarbejde med DSB og Arriva Tog i Nordjylland valgt at sætte prisen på mobilbilletter ned med 40 procent om aftenen mellem klokken 18-24. Flere skal hoppe på toget og bussen om aftenen.

Det betyder, at det i tidsrummet klokken 18-24, hvor rabatten gælder, bliver billigere at rejse på en mobilbillet end på et normalt klippekort.

- Selv om flere og flere rejser med bus og tog i Nordjylland, så har vi stadig mange ledige pladser i busserne og togene om aftenen. Dem er det naturligvis målet at få fyldt ud, hvilket vi håber at gøre ved at indføre den kraftige rabat. Samtidig ved vi af erfaring, at tilbud på mobilbilletten kan medvirke til, at nye kunder begynder at rejse med kollektiv trafik, forklarer NT's formand Thomas Kastrup-Larsen.

En mobilbillet koster det samme som en almindelig kontantbillet. Fra den 16. januar vil der, alle dage mellem klokken 18-24, automatisk blive fratrukket 40 procent af billettens pris.

Den nye rabat gælder til mobilbilletter til den kollektive trafik i Nordjylland og har ingen fast udløbsdato.


Seneste nyt

fra Nordjylland