42-årig anholdt: Tyvekoster for flere hundrede tusinde beslaglagt

En 42-årig fra Pandrup-området blev fredag anholdt og sigtet for indbrud. Politiet fandt tyvekoster for flere hundrede tusinde kroner.

Et samarbejde mellem flere politikredse kulminerede fredag formiddag i en større politiaktion. Politiet har ransaget flere adresser i Pandrup-området, hvor de havde mistanke om, at der befandt sig tyvekoster. De havde ret og beslaglagde tyvekoster for flere hundrede tusinde kroner.

En 42-årig fra lokalområdet blev ved aktionen anholdt. Han er nu sigtet for indbrud.

- En solid efterforskning gjorde, at vi i dag kunne skride til anholdelse af en mistænkt person, ligesom vi har beslaglagt en lang række formodede tyvekoster. Jeg er tilfreds med forløbet af aktionen, siger politikommissær Mikkel Brügmann. 

quote En solid efterforskning gjorde, at vi i dag kunne skride til anholdelse af en mistænkt person, ligesom vi har beslaglagt en lang række formodede tyvekoster

Mikkel Brügmann, politikommissær, Nordjyllands Politi

Den 42-årige blev tilbageholdt på en af de ransagede adresser. Udover at politiet fandt beklædningsgenstande for flere hundrede tusinde kroner, så fandt de også paller med spiritus og 200 gram hash samt et større antal cigaretter uden banderole.

Den store mængde beklædningsgenstande menes, at stamme fra et tyveri mod et lager i Herning i 2018.

Politiet efterforsker videre i sagen, og afviser ikke, at der kan ske flere anholdelser i sagen.  


Seneste nyt

fra Nordjylland