44-årig tiltalt: Voldtog kærester flere gange om ugen

En uhyggelig sag om ugentlige voldtægter af kærester og dødstrusler mod kvinderne, skal i efteråret udspille sig ved Retten i Hjørring. 44-årig mand kræves idømt forvaring.

En 44-årig nordjysk mand vil i Retten i Hjørring blive krævet idømt forvaring, når en uhyggelig sag om voldtægter af tre kærester og en nabo, dødstrusler og tvang fra den 29. september skal foldes ud.

For Nordjyllands Politi tager sagen sin begyndelse i september 2014. Her bliver den dengang 43-årige mand anholdt og sigtet for voldtægt af en nabo i Brønderslev Kommune. Han bliver varetægtsfængslet af byretten, men løsladt i landsretten. I oktober bliver han anholdt igen.

- Der har vi efterforsket mere på sagen, og vi får ham varetægtsfængslet. Siden da har sagen så vokset sig større, fortæller anklager Peter Rask, der skal føre sagen for anklagemyndigheden.

Den kvindelige nabo blev ifølge anklageskriftet voldtaget af den tiltalte i april 2014. Anklageskriftet beskriver at kvinden sov og var påvirket af medicin, så hun ikke kunne modsætte sig voldtægten. Efterfølgende truede den 44-årige hende med at bedøve hende og bortføre hende til Polen, hvor hun blive misbrugt seksuelt og dræbt.

Voldtægter startede i 2004

Anklageskriftet som Statsadvokaten har udfoldet over 20 sider starter i slutningen af 2004.

Her er den 44-årige tiltalt for over godt fem måneder at have udøvet vold og voldtægt mod en kvinde, som han var kæreste med. I følge anklageskriftet var volden til tider daglig og kvinden blev udsat for voldtægt flere gange om ugen både i og uden for hjemmet i Aalborg.

I maj 2005 har den 44-årige fået en ny kæreste, som han fortsætter sin mishandling mod. Han er tiltalt for frem til august 2010 at have voldtaget kvinden flere gange ugentligt og til tider dagligt at have udsat hende for grov vold. Alt sammen er ifølge anklageskriftet sket på otte adresser i Nord- og Midtjylland.

I anklageskriftet fortælles det blandt andet hvordan manden har tvunget kvinden til at indtage cirka 20 piller hvorefter han bagbandt hende, klædte hende af og stak hende i låret med en sprøjte med ukendt indhold og udtalte: "Det er slangegift".

Trak tænder ud på kvinde og ætsede underliv

Peter Rask vil i retten også forsøge at få den 44-årige dømt for ikke under 20 voldtægter af en tredje kvinde. Disse voldtægter og grov vold skulle være sket mellem januar 2012 og marts 2014 på adresser i Aarhus, Randers og Brønderslev.

Den 44-årige er blandt andet tiltalt for at have trukket tænder ud af kvindens mund med en tang, at have hældt ætsende væske på kvindens underliv og for at have tatoveret kvinden på skambenet mens hun sov.

Den 44-årige er sammen med en medtiltalt kvinde, som han også havde et forhold til, tiltalt i hele 53 forhold der strækker sig fra de omtalte voldtægter over trusler til røveri, tyveri og færdselsovertrædelser.

Anklager Peter Rask fortæller til TV2 Nord, at han aldrig har haft så omfangsrig en sag som denne. Der er afsat 28 retsdage og anklageren har indkaldt i omegnen af 50 vidner.

Peter Rask forventer at der falder dom inden jul.

Når den 44-årige kræves idømt forvaring er det på baggrund af en retslægelig rapport, godkendt af Retslægerådet, der konkluderer at den 44-årige har en "dyssocial personlighedsforstyrrelse"

Den 44-årige nægtede i grundlovsforhøret i oktober 2014 sigtelserne mod ham. Siden da har han ikke villet udtale sig.


Seneste nyt

fra Nordjylland