50 millioner kroner i minus hos AaB

AaB's bestyrelse har i dag offentliggjort årsregnskabet for 2010, der i overensstemmelse med tidligere udmeldinger viser et minus på cirka 50 millioner kroner før skat.

2010-regnskabet er påvirket af afvikling af AaB Håndbold, frasalg af ejendomme, omlægning af aktiviteter og udtræden af langvarig lejekontrakt vedrørende AaB Konference. Herudover har manglende sportslige resultater haft indflydelse på regnskabet. Det betyder igen røde tal på bundlinjen hos AaB.
 
- 2010 har været et vanskeligt år, men vi har tilpasset forretningen og glæder os over, at det fremadrettede perspektiv tegner en helt ny, slankere og mere fokuseret virksomhed med vægten lagt på vores hovedaktivitet AaB Fodbold, udtaler administrerende direktør Poul Sørensen i en pressemeddelelse i dag.
 
Som sidste led i en to-årig strategiplan gennemfører AaB en kapitaludvidelse. Den skal sikre det nødvendige økonomiske grundlag for at kunne levere topfodbold i Nordjylland. Kapitaludvidelsen tilfører ved fuldtegning AaB 50 millioner kroner - heraf er næsten 32 millioner kroner allerede garanteret.
 
- Vi har allerede fået en fantastisk opbakning og håber, at mange flere vil investere i AaB-aktier, når salget skydes i gang i april måned. Vi har brug for alle kræfter. Det er nu, det gælder, og det er nu, der skal handles, fastslår Poul Sørensen.

Egenkapitalen i AaB A/S er pr. 31. december 2010 på 22,7 millioner kroner.


Seneste nyt

fra Nordjylland