53-årig mand fra Tårs fængslet for at slå sin kæreste med stegepande

En 53-årig mand er nu varetægtsfængslet i 14 dage, efter han onsdag aften både slog, sparkede og stak sin samlever.

Uden at kny eller gøre indsigelser accepterede en 53-årig mand torsdag eftermiddag at blive varetægtsfængslet i 14 dage for grov vold mod sin samlever.

Det oplyser anklager ved Nordjyllands Politi Anders Koukoumis til TV2 Nord.

Volden var foregået i parrets fælles hjem sidst på eftermiddagen onsdag. Ifølge sigtelsen havde den 53-årige mand udøvet grov vold mod sin kvindelige samlever ved at slå hende med knytnæveslag, sparke hende på kroppen og i hovedet, stikke en kniv i låret på hende og slå hende med både en støbejernspande og en guitar.

- Husspektaklerne førte til, at der blev ringet til politiet cirka klokken 17.30, og ikke så længe derefter blev manden anholdt. Ved grundlovsforhøret i dag, torsdag, erkendte han sig skyldig, og han modtog også kendelsen på de 14 dages varetægtsfængsling, siger Anders Koukoumis.

Ifølge den sigtede var det nogle uoverenstemmelser mellem ham og kæresten, der havde ført til volden. Under grundlovsforhøret ved retten i Hjørring fortalte han, at han havde fået nok af situationen.

Onsdag aften var den 53-åriges kæreste blevet kørt på sygehuset for at blive tjekket for sine skader. Hun var ikke til stede under grundlovsforhøret.


Seneste nyt

fra Nordjylland