60-årig satser på 20 år som Burger King-boss i Frederikshavn

Sidst i juli åbner en ny Burger King-restaurant i Frederikshavn - og franchise-ejeren har tegnet sig for en 20-årig aftale.

Selv om man er 60 år gammel, er der ikke noget i vejen for at indgå en 20-årig aftale. I hvert fald ikke hvis man spørger Morten P. Madsen, der skal styre den kommende Burger King-restaurant i Frederikshavn.

Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Jeg ved godt, at det lyder skørt, men jeg ved jo, hvad jeg går ind til, og det er et job, jeg elsker, siger Morten P. Madsen, der netop har lavet en 20-årig franchiseaftale med Burger King.

Og erfaring har han rigeligt af. I årene 1993-2004 stod Morten P. Madsen i spidsen for tre McDonald's-restauranter. Først i Hjørring og senere kom Sæby og Frederikshavn til.

Enorm interesse allerede

Når den nye Burger King-restaurant i Frederikshavn åbner om en måneds tid, bliver den kædens 48. restaurant i Danmark. 

- Jeg glæder mig helt enormt til at åbne den nye Burger King-restaurant i Frederikshavn. Skal man dømme på forhåndsinteressen fra de flere hundrede superkvalificerede ansøgninger, vi har fået, bliver det en kæmpe succes. Det er væltet ind med gode ansøgninger, så interessen for Burger King er enorm. Det er jeg både beæret og lykkelig over, siger Morten P. Madsen.

Den nye restaurant kommer til at ligge i Danmarksgade 3, hvor Frederikshavns Avis lå i gamle dage. Restauranten bliver i to etager og vil have plads til 119 siddende gæster inden for og til 40 ekstra på restaurantens tagterrasse. Der skal ansættes 32 nye medarbejdere på restauranten.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland