600 motorcyklister samlet til træf på campingplads i Sæby

Op imod 600 motorcykerlister var samlet til det årlige træf på Hedebo Strand Camping ved Sæby, der afholdes den 3. tirsdag i juli hvert år.

Læderjakker, lugten af benzin og masser af motorcykler. Det kunne man alt sammen opleve tirsdag aften hos Hedebo Strand Camping ved Sæby.

Op imod 600 motorcykerlister var samlet til et årligt træf på campingpladsen, der afholdes den 3. tirsdag i juli hvert år. 

- Det er rigtig sjovt at være her. Man møder en masse gamle venner og har det rigtig hyggeligt, siger Marianne Steffensen, en af de ældre gæster til motorcykeltræffet. 

Traditionen startede for cirka 40 år siden, hvor den lokale motorcykelklub afholdte det første træf. Siden er det begyndt at omfatte kørere fra hele Norden.

- Der er rigtig mange, der interesserer sig for motorcykler. Og jeg har rigtig mange kammerater, og de kender Hedebo Camping, og de kan godt lide at komme her, siger arrangør, Bendt Christensen.

- Det går rigtig fint med træffet. Vi begynder faktisk at være der, hvor vi har for lidt plads. Men vi må klare os med det, vi har. 

Op i mod 8.000 gæster ventes at besøge motorcykeltræffet, der varer indtil i morgen, onsdag.

Onsdag afholdes der også et veteranbiltræf på campingpladsen. 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland