64-årig mand fængslet: Stak 70-årig kvinde i halsen

00:20

En 64-årig mand blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for at slå en 70-årig kvinde ihjel. Nu er han varetægtsfængslet i fire uger.

Torsdag formiddag blev en 64-årig formodet drabsmand fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Hjørring.

Han er nu blevet varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for at stå bag drabet på en 70-årig kvinde, som blev fundet død i sin bil, på Teglgårdsvej i det centrale Frederikshavn, onsdag eftermiddag.

Læs også Død kvinde fundet i bil - En person anholdt

Nægter sig skyldig

TV2 Nords reporter, Hans-Christian Lauritzen, har overværet grundlovsforhøret, og oplyser, at det var den 64-årige mand, der kontaktede politiet og meldte sig selv.

På trods af det har den 64-årige mand ved grundlovsforhøret ved Retten i Hjørring erkendt, at han har været på gerningsstedet og var bevæbnet med en kniv, men han nægter sig skyldig i at have begået manddrab.

Under grundlovsforhøret kom det også frem, at kvinden er blevet stukket i halsen to gange, og ved et af stikkene er hendes hovedpulsåre blevet ramt.

Den 70-årige kvinde og den 64-årige mand kendte hinanden i forvejen og boede i samme boligblok.

64-årige skal mentalundersøges

Drabet var kulminationen på en uge, hvor den 64-årige havde chikaneret den nu dræbte og hendes børn, og mandag i denne uge blev der givet polititilhold, om at den sigtede ikke måtte nærme sig den 70-årige kvinde og hendes familie.

Den 64-årige mand er sigtet for knivdrabet, skal mentalundersøges og er varetægtsfængslet til og med den 22. november.

I mellemtiden skal Nordjyllands Politi efterforske sagen nærmere og finde frem til, om der er belæg og beviser nok til at tiltale den 64-årige mand for knivdrabet.  

Forsiden lige nu