75-årig lemlæstet af hjemmerøvere

 75-årig lemlæstet af hjemmerøvere

To røvere knuste fyldt rødvinsflaske i ansigtet på 75-årig mand i hans eget hjem - de er nu begge anholdt

En 75-årig mand blev hårdt kvæstet, da to mænd ved to-tiden i nat overfaldt ham i hans eget hjem i en skruppelløs jagt på penge. Den 75-årige lå i sin seng i hjemmet på Bollervej i Taars, da to røvere sparkede døren ind og forlangte kontanter. Da den ældre mand afviste at samarbejde, knuste de en fyldt rødvinsflaske i ansigtet på ham. Røverne stak derefter af med godt 2000 kroner og et fjernsyn.
Men røverne kom ikke langt. Politiet reagerede hurtigt og iværksatte en eftersøgning i lokalområdet, der blandt andet omfattede en rundtur til de lokale værtshuse. Her kom de på sporet af to mænd på 21 og 42 år, som ifølge andre værtshusgæster tidligere på aftenen havde opført sig mistænkeligt. Da en patrulje opsøgte den 21-årige på hans bopæl, opdigtede han i første omgang et alibi, men konfronteret med blandt andet blodrester på tøj og sko, erkendte han delvist sin medvirken i røveriet. I morges klokken otte kunne politiet så anholde den anden mistænkte - en 42-årig mand, der også er fra lokalområdet. Begge fremstilles i dag i grundlovsforhør.
Det 75-årige offer er ilde tilredt efter det grove overfald, og er i øjeblikket indlagt med dybe snitsår i både ansigt og hovedbund. Vagtchef Henrik Beck hos Nordjyllands Politi betegner sagen som særdeles grov.
- Derfor er vi selvfølgelig også meget tilfredse med det stykke efterforskningsarbejde, patruljen har gjort, som har ført til pågribelsen af de to mistænkte, siger han til TV2/Nord.
De to anholdte er begge gamle kendinge af politiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland