83-årig sendt hjem om natten igen

 83-årig sendt hjem om natten igen

En syg 83-årig mand er sendt hjem fra hospitalet to gange efter at få skiftet sit kateter.

Solveig Kirch Larsen er to gange blevet noget overrasket over sin mands hjemkomst midt om natten, efter han har fået skiftet sit kateter på Aalborg Sygehus.

Sidste gang var onsdag aften kl. tre, hvor en falck-mand havde rekvireret en låsesmed til at låse den 83-årige mand ind i hans hjem. Konen, der har nedsat hørelse, havde ikke hørt falck-manden banke på døren, og han fandt derfor en anden måde at komme ind på.

- Jeg blev bange og chokeret, da jeg vågnede og så, at der stod en stor mand og fyldte hele døren ind til soveværelset, siger Solveig Kirch Larsen til Nordjyske.

Den 83-årige mand lider af knoglekræft og har derfor problemer med at lade vandet. Derfor skal han engang imellem ind på Aalborg Sygehus for at have afhjulpet problemer med kateteret.

 - Jeg ville ikke selv synes, det var rart, hvis nogen skaffede sig adgang til mit hjem om natten på den måde. Uden overhovedet at kende til den konkrete sag vil jeg mene, at det bør man normalt ikke forvente, siger Jens Winther Jensen, sundhedsfaglig direktør i Region Nordjylland til Nordjyske.

Han lover, at undersøge forløbet nærmere.


Seneste nyt

fra Nordjylland